joi, 29 august 2013

Cyberbully - film

     Zilele trecute am găsit pe internet un film care mi-a atras atenţia. Filmul se numeşte Cyberbully şi deoarece are aceeaşi temă cu campania Against Internet Aggression, astăzi o să vă vorbesc puţin despre el.

    Premiera filmului a fost în 17 iulie 2011 şi este o producţie a postului de televiziune amercian ABC Family în colaborare cu revista pentru adolescenţi Seventeen.
    În rolul principal este Emily Osment care o interpretează pe Taylor Hillridge, o adolescentă care la vârsta de 17 ani primeşte cadou un laptop de la mama ei, pentru a o susţine în viitoarea carieră de jurnalist. Aceasta îşi face un cont pe reţeaua de socializare Cliquesters apoi viaţa ei începe să se complice deoarece devine ţinta agresiunii virtuale iar problemele din familie şi din grupul de prieteni accentuează starea depresivă în care Taylor se afundă. Trailerul filmului îl puteţi viziona la acest link
   Vă recomand acest film deoarece îl consider educativ din două motive: unu pentru că tratează detaliat problema agresiunii virtuale din prisma victimei, a familiei sale şi a societăţii şi doi pentru că oferă explicaţii şi soluţii pentru oprirea acestui fenomen.
    Vizionare plăcută!

Mădălina S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu